TURİZM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ'NÜN YENİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN ORYANTASYON VAKTİ

Bu yılın akademik teması, "sürdürülebilirlilik" ile Girne Amerikan Üniversitesi`nin 2018-2019 Akademik Yılı`nın resmi açılışına günler kala, yeni kayıt yaptıran ve Kuzey Kıbrıs`a ilk kez gelen öğrencilerin uyum sürecini kolaylaştırabilmek için yapılan " GAÜ Genel Oryantasyon Günleri" başlıyor.


Her akademik yıl başında ve geleneksel olarak gerçekleştirilen etkinlikler, 2 Ekim Salı Günü Spectrum Hall’de gerçekleşecek “Genel Oryantasyon” sunumları ile başlayacak. Etkinliklerin, ana sponsorluğu da; "KKTC Telsim Freezone" tarafından üstlenildi.


Oryantasyon programı doğrultusunda; Üniversitenin ve fakültelerin ayrı bilgilendirme sunumları ile öğrenci kulüpleri ve grupları tanıtımları, seminerler halinde gerçekleşirken, Kuzey Kıbrıs`ı tanıma amaçlı kültür turları da programda yine yer alacak. Öğrencilerin, kampüs ve genel yaşamının kolaylaştırılması hedefi ile düzenlenen,  `Genel Oryantasyon Programı`na; yeni gelen öğrencilerin yanı sıra, Ada`da bulunan ve çocuklarına refakat eden velilerin de katılması yönünde çağrı ve davette bulunuldu.