TURİZM FAKÜLTESİ

GAÜ'DEN

BOZDAĞLAR, “ÜLKENİN SAYGINLIĞI, TURİZMİN YAYGINLIĞI İLE ARTAR”

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Turizm ve Konaklama Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Bozdağlar;  “Dünya Turizm Haftası” ile ilgili mesaj yayımladı.

Doç. Dr. Bozdağlar yayımladığı mesajında şunları söyledi;

“Dünyanın en hızlı gelişen sektörlerinden biri olan turizm, Ülkelerin ve şehirlerin ekonomisine yaptığı katkının yanı sıra, farklı kültürlerin birbirini tanımasına ve kaynaşmasına da vesile olmaktadır.

Yaklaşık 60 farklı sektöre destek veren turizm, ekonomiye sağladığı katkılar nedeniyle de adeta Ülkemiz için olmazsa olmaz sektörlerden biri haline gelmiştir.

Bu bilincin aşılanması ve sektörün dinamik yapısı ile daha da güçlü bir şekilde dünya turizmi içindeki varlığını sürdürmeye devam etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizde turizm sektörünün gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, başarılı bir turizm sezonu geçirilmesi dileğiyle Turizm Haftası’nı kutluyorum.

‘Ülkenin Saygınlığı, Turizmin Yaygınlığı ile Artar’”